Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

Arg

Kategori: Sinnestillstånd

Har precis blivit utskriven från psyk. Entligt min behandlare behöver jag ingen hjälp där längre eftersom jag ska få börja i grupp om fem veckor. FEM VECKOR. Jag ska gå utan hjälp i fem veckor. Bara för att jag har fått en behandlare som bara säger emot mig så fort jag öppnar käften och är allmänt bitchig, som jag verkligen inte kan prata med. Jag är så fruktansvärt frustrerad.

Man vet att...

Kategori: Sinnestillstånd

Det är halt när man ser tre personer halka samtidigt
Man är trött när man försöker komma in på gymmet med busskortet
Det var länge sen man var på gymmet när han i receptionen säger välkommen tillbaka

Hjälp

Kategori: Sinnestillstånd

Jag håller på att bli tokig. Jag klarar inte av att sitta still en minut. Låter fånigt men det börjar bli riktigt påfrestande. Går planlöst omkring i kvarteret i timmar. Vad ska jag göra?<3

Oplanerat

Kategori: Sinnestillstånd

Skulle vart hos pojken i helgen, men han ligger hemma med feber så jag har fått underhålla mig själv. Timslånga promenader och körkorts plugg har jag roat mig med. Jag är så enormt rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen, har inte kunnat sitta still på flera veckor! Tror att det kan bero på att jag ökat fluoxetinet till högsta, så ska försöka få tag på nån läkare imorgon och se om det finns några andra möjligheter. Dessutom innehåller tydligen kapslarna jag äter gelatin, vilket inte gör mig så himla glad. Måste ju kunna undvikas?

Handikapp?

Kategori: Sinnestillstånd

Alltså, jag vet inte hur jag ska reagera på det här riktigt. Det känns liksom bara FEL

We want love

Kategori: Sinnestillstånd

Har inte spytt idag!! Stjärna i kanten. Har varit en lycklig dag, igår bestämde jag och M oss för att vi hör ihop, så nu är jag i ett förhållande med en riktigt människa. Jag är väldigt kär och obegripligt rädd

Ramlar

Kategori: Sinnestillstånd

I flera dagar har jag liksom känt mig helt okej med min kropp. Eller, jag har iallfall inte skämts. Men nu fan. Kan knappt andas, skakar och gråter för att jag hatar mig själv så mycket.jag måste försöka.

Dagen

Kategori: Mat och träning

Ovärt besök på psyk, lunch med Beatrice och Amanda, träning och "storhandling". Nu: sova

Jag kan nästan garantera

Kategori: Insperation

Vi skulle få leva här

Kategori: Sinnestillstånd

Ikväll ska jag på fest. Jag ska på fest hos en tjej jag jag gick i högstadiet med. Kommer bara vara folk från stället jag bodde på förut där, folk som jag inte träffat på tre år. Ja, jag är nervös, ja, jag har bytt kläder 100 gånger. Jävla tjockis. Får iallfall sova hos pojken inatt, lever på det<3

Istället för att läsa om rasbiologi tittar jag på sånt här

Kategori: Insperation

Jag är hyperaktiv och enormt ofokuserad

~

Kategori: Insperation

Kvällsmys

Kategori: Sinnestillstånd

Honungste, mandarin och en underbar bok. Kvällen har bestått av övningskörning, sladdade massor i snön, och ett långt skönt bad. Borde ha sånna här kvällar oftare.

Förnedring

Kategori:

Skulle gå och ta prover idag,för att kolla upp mina näringsvärlden och lite grejer. Efter det 5 röret säger sköterskan" ja, nu ska du bara ta ett urinprov så är vi färdiga sen".    Jag hatar urinprov, det är äckligt och förnedrande att pissa i en mugg. Blev så ledsen av det att jag gick och köpte godis, och sen blev jag självklart ännu ledsnare och spydde.
 
Men det har faktiskt inte bara vart dåligt idag. Fick ju vara hos M i natt, och det var så skönt. Han är så omtänksam! Och så har jag äntligen träffat Amanda! Vi har inte träffats sen julavslutningen:(  Hon fyller förresten år idag, kika in på hennes blogg och säg grattis vettja! Sen är jag lite stolt över att jag varit i skolan tre dagar i rad! Om än bara en timme varje dag, jag har iallfall varit där. Jag är även 10 dagar skärfri. lite,men mycket i samanhanget. Det finns allid ljus i mörkret!

Lyssna på tystnaden

Kategori: Sinnestillstånd

På väg till pojken(vi kan kalla honom M). Ska sova där några nätter tror jag. Vägde mig efter gymmet, monstret visade 57,3. Trodde det skulle vara mer, har inte vägt mig sen i början på december och då var siffran samma. Självklart lite besviken att det inte gått neråt, men efter omständigheterna är det inte så konstigt. Nu ska jag sova en stund på bussen så jag orkar vara vaken inatt :)

Äpple och ingefära

Kategori: Mat och träning

Hittade ett nytt favorit te också. Bra dag!

Äpple och Kanel

Kategori: Mat och träning

Jag skulle slänga ihop en smoothie men all fryst frukt var slut så jag fick improvisera lite. Skalade ett äpple och vräkte i kanel, blandade det med det vanliga ( havregryn,soya mjölk, soyghurt och linfrön) och mixade. Det var seriöst något av det godaste jag någonsin smakat. Det smakar bättre än äppelpaj, och jag älskar äppelpaj. Jag har en ny favorit nu! Gjorde rätt mycket så jag har till mellan mål, kvällsmat,frukost och efter gymmet imorgon. Ska försöka att äta fem eller sex mål om dagen, Frukost,Lunch,Mellanmål,Middag och kvällsmat. Tror att det kan hjälpa mig att sluta hetsa, för då får jag aldrig det där suget riktigt. Jag är hoppfull. 
 

Tacksamhet

Kategori: Sinnestillstånd

Är på väg till pojken nu. Vi ska mysa med min bästa vän och hennes pojke ikväll. Jag är så grymt tacksam över mina fina vänner. För ett år sen umgicks jag bara med mitt ex. Nu har jag så himla många fina vänner som gör att jag orkar. Fina Amanda, mina fina klasskompisar, pojken, och Mona vänner som jag haft hela livet. Jag älskar dem. Skolan började förresten i onsdags. Har fortfarande inte satt min for där, känner mig duktig. Men på
Måndag, då ska jag dit!!

Dont hold back

Kategori: Sinnestillstånd

Har pratat med pojken. Vi har kommit överrens om att vara vänner så länge. Alltså, han är så söt att jag dör. Ringer och kollar hur jag mår och han bryr sig nog på riktigt. Det känns inte ens som han är besviken för att jag inte vill ha sex, så skönt!

Men ja, lever ju fortfarande i verkligheten. Vikten står still, vilket är underbart med tanke på hur mycket jag hetsat senaste dagarna. Imorgon ska jag till äs igen, vet inte varför men jag hoppas på behandling så snart som möjligt. Min ätstörning gör mig faktiskt tjock. Bara för att jag ska gå mot strömmen liksom.

Måste lägga av

Kategori: Sinnestillstånd

Måste verkligen sluta dricka. Är så himla lättpåverkad eftersom jag tar så hög dos fluoxetin och är allergisk mot alkohol så går skiten rakt ut i blodet. Drog hem redan vid tolv, min bästa väns pojkvän typ höll fast mig för jag bröt självklart ihop igen. Vi gjorde även en självmordspakt för att förhindra varandras död, hoppar du hoppar jag ni vet. Visste inte att han var självmordsbenägen, jag känner att jag har vänner som inte är bra för mig,men jag älskar de så mycket!!! Åh, jag är alldeles för nedstämd.

Kontroll

Kategori:

Nu tusan är det jag som tar tillbaka kontrollen. Från och med nu skrivs ALLT in i shapeUp, utan undantag!

The only one that I have ever known

Kategori: Sinnestillstånd

Många, många tankar. Har varit hos pojken i flera dagar, vet inte vad jag känner och jag är rädd. För han är så sjukt snäll, han bryr sig så himla mycket om mig fast vi bara kännt varran i 3 veckor. Jag vet att jag kommer såra honom, för jag lyckas alltid såra de som bryr sig. Har halv fastat sen nyår, har ätit en banan, riskex och mörk choklad. Nyår spårade förresten. Shit vilken snefylla. En vän berättade att hon hade fått halft brotta ner mig för att jag inte skulle skära mig, ringde tydligen till pojken och berättade att jag ville ta livet av mig och tillslut ringde mim kompis min pappa så att de skulle hålla ögonen på mig under natten. Skäms något.