Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

Far away

Kategori: Allmänt

Jag är ensam. Har inga vänner, Finns en människa här i världens som jag litar på och han har tröttnat. Var tar man vägen?? In i dimmorna. Ensam. Kan det bli mer patetiskt??

Tomt i själen

Kategori: Allmänt

När det bara finns ensamhet och en liten gnista hopp kvar.

Två hjärtan slår i takt

Kategori: Allmänt

God jul och gott nytt år på er! hoppas ni har det bättre än mig. puss

-.-

Kategori: Allmänt

Hej, tänkte bara säga att jag klippte mig igår och nu är det jag som går omkring med mössa hela vintern.Det är galet fult och jag hatar det.Hejdå.

Baby Its cold outside!

Kategori: Allmänt

Julafton närmar sig. Jag har inhandlat alla julklappar och känner inte alls av julstressen. Faktum är att jag inte känner av julen alls. Jag menar, granen finns där,likaså snön och alla ljus..men något fattas. Elva dagar utan dig. Kan vara det som drar ner mig. Men jag har från och med nu tre veckor i frihet. Tre veckor utan måsten och press...det behöver jag. Känner att jag levt en bit utanför kanten de här senaste dagarna. Jag behöver sömn,jag behöver kärlek och jag behöver frihet. Då är jag lycklig.
Puss

Gravitation

Kategori: Allmänt

Vissa saker fungerar helt enkelt inte. Ibland går det fel. Hatar verkligen att jag är så jävla meningslös. Pojkvännen mår skit men jag får inte vara oss honom,vill bara hjälpa honom... Har flera vänner som också är riktigt illa ute,och dem gör jag allt jag kan för. Ändå räcker jag inte till. För det är svårt att hjälpa när man knappt kan hålla sig ovanför ytan själv. När man får kämpa för varje andetag. Men jag vill. Jag har lovat dig.JAG HAR LOVAT DIG!ska ska inte. Men det är svårt, så jävla svårt...

Jag finns för alla som behöver mig

Kategori: Allmänt

Har haft pojken här enda sen i fredags eftermiddag,och tro mig,han behövdes. Blev ett rejält snack om det förflutna...Två år sedan rättegången som nästan tog mitt liv. Nu har jag insett att det nog inte var så farligt,jag behövde bara något att skylla på... Du, vi är förenade<3 känns underbart att veta att du alltid finns vid min sida.

För första gången

Kategori: Allmänt

Känslan av att höra den första gången är övermäktig. Man fylls av ett övernaturligt väsen.Vet att det finns något där ute som är som du. Något som kämpar som du. För att nå fram. Man blundar och känner sig för en gångs skull är hemma.Då är det rätt.

För jag har det ni kallar äkta kärlek .

Kategori: Allmänt

Tack för att du försöker förstå
Tack för att du hjälper mig upp varje gång jag faller
Tack för att du finns
Tack för att du inte ger upp
Tack för att du är den du är
Tack för att du alltid vet vad jag behöver
Tack för att du vill vara en del av mitt liv
Tack för att du låter mig älska dig
TACK FÖR ATT DU ÄLSKAR MIG
Fredrik,du är allt.

like knifes

Kategori: Allmänt

jag mår inte bra

Utan din andetag

Kategori: Allmänt

I natt dog en nära släkting till mig. Och jag känner ingen sorg. Tror att jag fortfarande är chockad. De har varit en jobbigt dag. Tappade greppet lite där ett tag,men tror jag är tillbaka nu. Jag vill bort från det här. Och bara genom att berätta för någon har jag tagit ett stort steg på vägen.Nu kör vi,NU FAN ÄR DET JAG SOM SKA BLI FRISK!

I do it for you

Kategori: Allmänt

Kallt som satan ute!Och inne, eftersom mitt hus byggdes på 1800talet har vi 15 grader inne justnu.Gissa vem som fryser?! Imorgon ska jag leta julklappar,vilket jag faktiskt tycker är riktigt kul!klockan 17.30 är det DBT grupp i två h,och kl 07.30 fredag morgon är det individualsamtal. Kommer va hemma 8 timmar,ens värt att åka hem? Ska även gymma imorgon bitti,och,om ni inte fattat det så är jag riktigt jävla glad ikväll! hoppas det stannar,kan det vara julen som smyger sig på? Tycker inte om julen men alla blir så glada! Rörigt inlägg,i know
puss!