Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

Jag struntar i nyårslöften

Kategori: Sinnestillstånd

Hemma, trött och sliten. Rädd men nöjd. Har fått sova i någons armar igen, har fått känna mig omtyckt och bekräftad. Nu vill jag helst bara dra täcket över huvudet och stanna där till 2014 så jag slipper bekymra mig över skolan. Har dock fått för mig att jag ska ha fest imorgon, så det går inte att göra så. Varför fick jag för mig att ha fest?!? Jag orkar inte. Som tur var har mina vänner tagit på sig att fixa det mesta, så jag tänker bli full, hitta en nyårs kyss , njuta av färgexplosionerna på himlen och strunta i löftena. Det funkar ändå aldrig med det där. Och allt det sär med att nyår skulle vara en ny chans?! Det är bara en undanflykt för alla som inte orkar ta tag i saker tidigare.

Pirrigt

Kategori:

Är på väg att blir kär tror jag. Jag vill inte, vågar inte. Klarar det inte. ska åka till killen i fråga nu och sova där i två nätter. Vi får se hur det går. Han kommer nog vilja ligga. Vilket betyder att han kommer se/ känna mig naken och se mina ärr. Tror inte jag är redo än. Vi hörs på fredag<3

Pulkaåkning är julens bästa motion

Kategori:

Iallfall om man springer upp med pulkan i en brant, lång backe. Tänkte ta mig till gymmet idag, men det är tydligen stängt, så det blir yoga ikväll istället. Har klarat igår och idag ganska så bra, men imorgon kommer pappas släkt och de är de värsta feedersen(  hur tusan skriver man det i plural?!) jag någonsin träffat, så vi får väl se. Lyckades förövrigt tända eld på min tröja imorse. Skrek så in i Helvette och nu går jag runt och blåser ut alla ljus här hemma så familjen blir tokig! Kramar till er alla kämpande fina där ute<3

Julafton

Kategori: Sinnestillstånd

5000 till körkortet, te och ny tesil, en kånken, termos mugg och en hel del små saker. Fina och genomtänkta julklappar! Hat ni fått något fint?:) har firat julen med bara familjen och det har varit så mysigt. Hade tänkt ge migsjälv en julklapp och inte spy idag, men det gick inge vidare.

Vatten och jullov

Kategori: Sinnestillstånd

Firar jullovet med en bakfylla, granatäppelvatten och en resa till mormor. Min hjärna går på högvarv samtidigt som mina känslor har frusit till is. Hoppas mormor kan värma mig. På skolavslutningen vann några 7 kilo godis. Amanda och jag satt i ett hörn och räknade ut hur många kalorier det var i skålarna istället för att äta. Haha.
God jul, hoppas hetsmonstret håller sig ifrån oss alla under de ätstördas favorit högtid. Och Svampbob gör mig glad fast jag är 18 !

Skidor och apati

Kategori: Sinnestillstånd

Har åkt en mil på skidor. Det var skönt med lugnt . Jag lämnar knappt hemmet längre. Ligger apatiskt och stirrar på tvn, men jag ser inte, hör inte. Ska ut på krogen imorgon och träffa en kille imorgon. Lite nervös. Ska försöka gå på skolavslutningen på fredag. Ska överleva, kanske tillochmed leva.

Ätstörnings enheten för vuxna, 5 trappor

Kategori: Sinnestillstånd

" jasså, du vill besöka någon förstår jag"
" nej, jag ska träffa en läkare"
Någon som jobbar på en äs enhet lär väl förstå att även tjocka människor kam vara ätstörda?
Första besöket avklarat och jag känner mig tjockare än någonsin. Belönar mig genom att hetsäta. Way to go