Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

Hit me baby one more time

Kategori: Allmänt

Beger mig nu till sthlm för att gå in i dimmorna. Den här gången gör vi det på riktigt...det behöver jag.

Jag är nästan som du.

Kategori: Allmänt

Det gick inte bra idag. Verkligen inte. Han såg rakt igenom mig. Jag vet inte vad jag har givit mig in på. Jag tvivlar på allt.

Innan allt tar slut

Kategori: Allmänt

Måste ut. Bara bort härifrån. Kan inte kontrollera mig själv. Som vanligt går allt för fort innan man hinner förstå att det händer igen.

I´ll taste the sky and feel alive again

Kategori: Allmänt

Jag är så van att göra fel så jag har glömt hur det känns att göra rätt...

Back to where we belong.

Kategori: Allmänt

Imorgon är det måndag. Ledig fredag. Bara 4 dagar utan dig den här gången. Det ska vi nog klara. Det måste vi.
På torsdag väntar den största utmaningen på mycket länge. Jag har ångest redan nu. Men det är jag som har valt det. Som vanligt, Le och se glad ut så kommer nog ingenting att hända.

Och tiden krossar mjukt ditt motstånd

Kategori: Allmänt

Det är hemskt hur fort det kan gå att förstöra allt.

Älskade,Hatade

Kategori: Allmänt

systrar

höst

Säg att du förstår mig.

Kategori: Allmänt

Jag vill att ni ska veta hur tacksam jag är för de få jag har kvar. För de som inte tröttnat, för de som inte har svikit mig trots allt. Ni är värdefulla <3

Ärlighet,respekt kärlek

Kategori: Allmänt

Ett steg närmare ett ärligt liv.

lost control

Kategori: Allmänt

Hjälp. Jag klippte nyss av mig håret. Jag överdriver inte när jag säger att det är två decimeter kortare. vad hände där?? Psykologi uppsatsen har precis blivit inlämnad. Ett mindre orosmoment i alla fall.

Illa

Kategori: Allmänt

Jag mår illa över mig själv.

.

Kategori: Allmänt

Jag hatar att erkänna det för mig själv,men saker går inte bra nu. Jag har inte lämnat huset sen i torsdags och jag har feber. Jag äter och äter och äter. Jag mår skit. Jag har så mycket jag borde göra. Men min kropp är totalt off. Den följer inte med. Just nu förstör jag bara för mig själv. Jag ställer mig själv utanför och lever med att hata mig själv. Jag får inte träffa de jag älskar och jag kan inte göra vad jag vill. Jag är för svag för att leva det liv jag vill,jag är för svag för att vara vacker. Och jag är ensam. Jag vill bara supa mig full eller skära mig tills jag förblöder. Det är hemskt att erkänna det,men det är sanningen. Hoppas på en bättre vecka och lite sömn i natt.
Jag kan helt enkelt inte leva utan dig bby,varför kan du inte fatta det?

Hide and seek!

Kategori: Allmänt

Jag måste bara få säga att min pojke är underbar!JAG ÄLSKAR DIG!

Dagen

Kategori: Allmänt

FAN vilken dag...jag sov bort hela förmiddagen,sen har jag pluggat geologi och ätit chips fram tills nu?!jag har inte ens lämmnat huset,inte tränat ett enda skit och vräkt i mig kalorier.Försöker intala mig själv att sådana här agar är okej ibl,men nej,det är det inte! Meningen med kvällen var att jag skulle ut med kompisarna,kulturnatten,och festa,men nej,jag orkar inte. Antar att hela Uppsala kmr va stupfulla ikv. Try to stay strong

Höst

Kategori: Allmänt

Var på mitt första spinning pass idag,faktiskt riktigt kul! men det här med gruppträning är inte riktigt min grej...På väg hem såg jag löven falla och hörde dem prassla under mina fötter...hösten är här. Jag har väldigt mycket pappersjobb som ligger och väntar på mitt skrivbord...men va fan,det är freeedag!nu ska vi bli 14 igen och ut och supa i skogen:P