Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

You only miss your lover when you let him go

Kategori: Melankoliskt

Ligger och vrider mig i ångest. Igen. Senaste tiden är det mer regel än undantag att kvällarna slutar med panik. Och i natt är inte M här, jag kan inte finna tröst i honom. Han är inte här och håller om mig och får mig att orka andas, men jag vill inte att han ska bli besviken. Därför ska jag överleva ikväll igen. Bara överleva, det är allt jag kräver för tillfället. Hjälp mig, snälla.

Inga mer jordgubbar

Kategori: Sinnestillstånd

Efter att jag avslutade lunchen började mina läppar svullna och sen svullnade halsen. Efter ett tag fick jag ingen luft och mormor kom över till skolan med mina allergi tabletter. Nu får jag luft ign:)

Skola

Kategori: Sinnestillstånd

Är i skolan och har haft religion. Därav klottret nedan. Nu sitter jag och dricker cola, äter gigantiska jordgubbar och pratar med Amanda.

Whyy

Kategori: Sinnestillstånd

Var dum nog att ta strumpbyxor på mig idag, alltså. Fettet bara väller ut och jag fryser ihjäl. Jag som har så mycket planerat idag. Åh. Men men, det blir väl bra ändå. Får gömma mig i mjukisbyxor i XL när jag kommer hem.

Årets första

Kategori: Mat och träning

 
Har tagit årets första springtur utomhus
med min lillasyster. Så mysigt. I 8 minusgrader och månsken sprang vi ensamma i spåret. Har tränat varje dag i veckan, riktigt stolt! Har tagit koffein tabletter innan träningen, tror jag blir lite piggare av dem faktiskt! Har inte sovit ordentligt på tre nätter. Pojken vaknade av min ångest inatt. Trots det mår jag helt okej!
 

Psykiatrins hus

Kategori: Melankoliskt

Ja, namnet säger sitt. För två veckor sedan flyttade ätstörningsenheten till ett nybyggt glashus som rymmer de flesta psykiatriska avdelningar. Hypermodernt. Jag hatar det. Men känner sig så mycket sjukare där. Man behöver passerkort för att komma in överallt och personalen bär sjukhuskläder. Allting är stelt.

Att lära sig cykla

Kategori: Insperation

Igår var en av småflickorna i lägenheterna mittemot ute med sin mamma. Hon skulle lära sig cykla. Hon ramlade om och om igen men för varje fall klarade hon att cykla en meter längre nästa gång.

Det påminde mig om det jag försöker göra. För varje fall, upp igen. Och snart kommer det gå utan att jag ens funderar över det, precis lika enkelt som att cykla. Snart. Det är bara att hålla ut och kämpa sig upp varje gång.

Ambivalent

Kategori: Behandling

Precis hemkommen från en mysig morgonpromenad. Eller, ja, vad man nu kan säga,undvik-att-halka-tur mer. Blev kanske inte direkt någon motion men mysigt var det, och det är väl kanske det som räknas. Imorgon kör behandlingen igång efter en veckas upehåll. Jag har väl inte riktigt klarat av allt jag skulle, men jag har gjort mitt bästa och klarat flera utmaningar, var ensam hemma i flera timmar igår utan att hetsa eller äta något jag inte skulle! Poäng till mig. Vid vägningen förra måndagen visade vågen ett kilo plus. Just då ville jag bara ge upp. Men i boken vi har fått till behandlingen finns det massa viktkurvor av folk som var med i programmet, och nästan alla har gått upp ibörjan, för att sen börja gå ner. Det gav mig lite hopp. Behandlingen gör mig klokare, även om jag kanske inte riktigt har förändrat mitt beeteende så är jag numer iallafall medveten om när jag gör "fel". Har lärt mig att upfatta  ätstörningstankarnasom behandlaren så fint kallar det. Och för mig är det iallafall ett stort steg. Mitt mål just nu är attt kunna ha shorts i sommar utan ångest.
Kramar och styrka till alla er <3 ( va ironiskt att jag var på väg och lägga upp thinspo. Ska ju inte.)

Im AAAALLIIIIVE

Kategori: Sinnestillstånd

Alltså, jag vet inte vart inspirationen och blogg lusten tog vägen. Äh, lär väl bara back on track igen snart! Bjuder på lite klockren humor så länge:

If only

Kategori: Melankoliskt

30 nummer

Kategori: Behandling

Har 30 nummer före mig på banken. Perfekt situation när man är sådär lagom taggad på att vara med folk. Dessutom kommer jag säkert bli kvar här tills tre, och då är det mellanmålsdags. Kul. Men sen får jag iallfall träffa min älskade så.