Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

How to stand up

Kategori: Allmänt

Klistra på ett leende det första du gör varje morgon.Fejka en trevlig attityd.Då slipper du alla frågor.Men snart,snart orkar du inte mer.Snart kommer det börja märkas.Snart kommer du bryta ihop.Sakta men säkert.Tro mig, jag vet.  Snart ramlar fasaden ihop.Snart ser du inget leende.Snart ser du bara det äkta,en del av sanningen.Snart ger du upp.

Värt det?

Kategori: Allmänt

Stannade i ua idag oxå.Behöver jag skriva mer: fail!
Ångest.undrar om det verkligen är värt det.jag hatar att se ut så här,jag hatar mitt bmi på 21.Frågan är om jag inte hatar ångesten och panik attackerna mer.Att man känner sig så psykiskt och fysiskt svag hela tiden.Att någon skull känna sig bra,vacker.Kan man göra det närman ser ut som mig?jag vet inte.Nej,jag vet verkligen inte.
Om man vore stark...
love/ironc

Sthlm

Kategori: Allmänt

Det blir sthlm i morgon!

Egen tecknad bild<3
MIA<3

That girl in the mirror

Kategori: Allmänt

Vart hon än gick kände hon sig uttittad,granskad.Hon kände hur andra människor såg på henne med precis samma avsky som hon själv gjorde.Började nere vid vaderna. Blicken vandrar upp mot knäna,låren.Fortsätter till höfterna.Magen.Brösten.Nyckelbenen.Halsen.Slutar vid kinderna. Kindbenen som fortfarande inte syns. De såg allt. De såg allt hon inte borde ätit.
Jag kan stå och granska min spegelbild i timmar.Se allt som inte borde vara där.Se mitt eget helvete.Flickan i spegeln är inte jag.Flickan i spegeln är någon annan.Hon är svag.Jag är stark,jag SKA vara stark.Fasta (bara flytande kcal) fram till lördag eftermiddag.Det är planen.
love//Iron

I know...

Kategori: Allmänt

Jag vet att bloggen ser rent ut sagt förjävlig ut,men den är till för att läsas,inte för att vara vacker.Orkar inte ens lägga in en snygg header.Hoppas ni står ut!
Dagen har gått skit,tror jag fått i mig ca 1700 kcal?fuck!
Den tretionde novemebr ska jag vägas,och då skaskaska jag vara nere på 45!(-3kg).Har fan stampat på den här fläcken i 6 månader,pendlat mellan 49-46.Nej,nu ska det gå.Bloggen kommer vara mitt pepp,jag vill ju inte faila när jag vet att ni läser(om det är någon som läser?)
stay strong!
whit love // Ironic

The real me

Kategori: Allmänt

Det här är en nystart.Ett hopp.Det här är mitt andra jag,mitt riktiga jag. Hoppas att det blir en pepp.