Ironexic

"There is no darkness,only a lack of light"

.

Kategori: Allmänt

Jag vill bara försvinna.

if it makes you happy

Kategori: Allmänt

Rättegången gick bra. i alla fall över förväntan. Du gjorde bra ifrån dig älskling! Det var så svårt att titta på. Ville bara springa fram till dig och hålla om dig. Din storbror höll i mig hela tiden. Det behövdes,vi skakade båda två. Det gav mig trygghet. Vi har hela helgen tillsammans, snart vi två igen. Jag är mitt i allt just nu. Hela mitt liv har bara tagit stopp. Ska koppla bort mig och ladda om. Försöka se positivt på allt och klara mig igenom det här igen. Vi ses nä det blir ljust igen!<3

Så länge du är med mig

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags. Jag är rädd som fan. Vill vara där hos dig. Jag är rädd att jag inte gör nog för dig. Att jag inte kmr kunna var där för dig imorgon.Allt kommer komma tillbaka från sist. Jag måste vara där för dig.JAG MÅSTE. Hela jag skakar.

Free falling

Kategori: Allmänt

Har inte sovit mycket i veckan. Fredagen är helt bort ur mitt minne,kan någon säga vad som hände? Ha fått nya sömntabletter,ska hämta ut dem imorgon. Jag vill ha min pojke här. Han mår ungefär lika bra som mig justnu. Onsdagen kommer bli ett helvette för oss  båda.

Ni vet inte hur illa ni gör mig.

Kategori: Allmänt

Jag blir så jävla besviken på er. Gång på gång sviker ni mig och tror att jag inte tar åt mig. Gång på gång ignorerar ni mina försök att lösa det jag ställde till med i somras. Trots att jag inte vet vad som hände lämnade ni mig en för en. Ni snackade bakom min rygg och tog förgivet att ingen var lojal mot mig längre. Ni lämnar mig utanför och ser till att jag märker att jag inte är en av er längre. Trots åtta år vänskap låter ni en skitsak förstöra det bara för att ni gör det till en så jävla stor grej. Jag är så trött på er. Tro inte att jag kmr försöka lösa det här igen,ni har fått er chans.

Dead poet society

Kategori: Allmänt

Kan va den bästa som någonsin gjorts efter Girl,interrupted och Fight Club.

Det finns inga ord.

Kategori: Allmänt

2 månader<3

För dig

Kategori: Allmänt

Jag vet att du behöver mig nu.

Frustration

Kategori: Allmänt

Jag önska jag kunde radera vart ända spår på min kropp-speciellt det röda,nya. Jag som hade klarat mig så jävla länge.Jag visste att det skulle sluta såhär.förlåt.

Tänk om jag faktiskt gick av

Kategori: Allmänt

Jag borde vara lycklig.Det är jag. Ändå orkar mitt hjärta knappt pumpa runt blodet i min kropp längre. Jag orkar inte ta ett enda steg till utan dig. Jag vill.Jag ska. Snälla,låt mig få lyckas den här gången. Annars försvinner jag från denna värld.

For real life

Kategori: Allmänt

Så fel det kan bli. Det blir inget du och jag imorgon. Vi kommer få klara oss ifrån varandra tills på fredag. När vi behöver varandra som mest. Men som en smart människa sa, det gör oss två bara starkare. För vi hör ihop.

If you want me to listen whisper

Kategori: Allmänt

If you want me to run just walk.

Du befinner dig altför långt ifrån mig. Och för varje minut kommer du längre bort. Imorgon kommer vi vara längre ifrån varran än vi någonsin varit. Men på måndag är det du och jag igen. Du är allt.

Om han går vid sista slaget.

Kategori: Allmänt

Jag ser paniken som växer i dina ögon.Jag känner hur dina kalla händer skakar. För snart är det din tur. Och tro mig,jag vet precis hur du känner. Men älskling,oroa dig inte. Du har allt på din sida. Så länge du inte tvivlar på dig själv. Jag kommer stå vid din sida hela tiden, och ja,jag kommer vara där. Inga lagar i världen kan ta dig ifrån mig. Jag kommer infinna mig i tingsrätten den 20 oktober och vara bredvid dig hela vägen. Han ska straffas för det han gjort dig.

Klockan ringer för en ensam själ

Kategori: Allmänt

Jag måste sluta ge upp så fort det kommer motgångar.Har skrivit på alla inskrivning och utskrivnings papper i dag,och känner redan att jag ångrar mig.Nej, nu får jag ha det såhär...det är bara tre år ändå...

PTSD

Kategori: Allmänt

Det är tydligen det som gäller nu.Så trött.

Hör jag ditt hjärta ge mig blod

Kategori: Allmänt

Dagen idag har varit underbar. Pojken och jag har fått lekt med grannarnas båt,med 100 hästars motor. Det är så underbart att se att han blir som ett barn igen när vi far fram på en tom sjö. Då är det verkligen vi mot världen. Bara vi,farten och vågorna. Ett viktigt besluts har fattats idag. Något som kan förändra mitt liv. Jag tror du har hjälpt mig att välja rätt.

Vilse

Kategori: Allmänt

Älsklingen skulle vart här för en halvtimme sen...börja tro att han är vilse där ute i skogen någon stans. Han kommer inte bli glad över vad jag gjorde i natt...

Lördag?

Kategori: Allmänt

Natten var bara underbar. Inte lika kul att komma hem och inse att dagen efter verkligen inte är lika rolig.